Forhåndsbestill «Skyldig som faen» T-skjorte og støtt ekstremt viktige tiltak for de som faller utenfor samfunnet!

Musikk som pedagogisk plattform for å lære innsatte, løslatte fra fengsel og ungdom som av ulike grunner faller utenfor ordinære utdannings- og arbeidslivsløp om samarbeid, integritet og egenverdi, har vært en viktig bærebjelke i den norske forståelsen av begrepet rehabilitering. Å lære seg et instrument, å samarbeide med andre bandmedlemmer eller å fremføre musikk foran et publikum gir inspirasjon og mestringsfølelse. Dessverre har den sittende regjeringen valgt å kutte den økonomiske støtten til initiativtakeren bak prosjektet, Blues Factory. I etterkant av utbruddet av korona-viruset har sitasjonen forverret seg dramatisk, og hele ordningen står nå i fare for å avvikles.

Har du tro på musikk som terapi, som en positiv kraft og som grunnlag for opplæring og kursing for de som faller utenfor, eller bare kjenner deg igjen i frasen «Skyldig som faen», oppfordrer vi deg til å kjøpe en «Skyldig som faen» T-skjorte der overskuddet av salget går til å drifte og videreutvikle dette geniale tiltaket. For hvem av oss er dypest sett uskyldige?

KAMPANJEN ER OVER OM:

«Skyldig som faen» T-skjorte (Gildan Softstyle). Rund hals

KR 349,-

Forhåndsbestill Inger-Katrin's debut album "Keepsafe" på vinyl

Torsdag 7. mai slipper Inger-Katrin debutalbumet "Keepsafe" på vinyl.

Etter flere flotte tilbakemeldinger på singlene sine, er folkpop-artisten Inger-Katrin klar for å dele resten av historien sin med verden, gjennom debutplaten «Keepsafe». På albumet «Keepsafe» tar Inger-Katrin oss med seg inn i sitt univers, hvor hun reflekterer og forteller om erfaringer hun har gjort seg, både på godt og vondt.

Jon Eikemo tolker dikt av Herman Wildenvey

Den 30 november ble Jon Eikemo 80 år og dette feires ved at hans album Wildenvey - En dikter i sitt rike ble sluppet på vinyl.

Tiger City Jukes på vinyl med konsert på Gamla i Oslo

"Live i Artilleriverkstedet" er Tiger City Jukes’ syvende plateutgivelse som ble sluppet på det digitale markedet i juli 2019, men nå skal albumet ut på vinyl.

Ottar «Big Hand» Johansen's jubileumspakke

Pakken inneholder følgende eksklusive produkter: signert vinyl, t-skjorte, 2 stk ølbrikker, 2 stk gitarplektre og eksklusive konkurranser.

Eksklusiv Berserk Bastards vinyl + 2 stk. billetter

Berserk Bastards ber opp til fest og feiring på Gamla i Oslo for å feire utgivelsen av albumet «Sailing Away» på vinyl. Opplag 100 stk.

BluesAdventureLogoOverVideo2

Årets blues-begivenhet - et minne for livet i bokformat!

Norwegian Blues Adventure, der norske bluesartister og publikum skal fylle konserter i London i tre dager helga 8.-10. november!

Eksklusiv The Norwegian Blues Adventure t-skjorte

Som reisende til The Norwegian Blues Adventure, får du muligheten til å kjøpe en eksklusiv Levis`t-skjorte som kun tilbys til de reisende.