TIGER CITY JUKES FEIRER VINYLUTGIVELSE PÅ GAMLA

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

TIGER CITY JUKES FEIRER VINYLUTGIVELSE PÅ GAMLA

Lørdag 7. mars 2020 kliner Tiger City Jukes til med vinylutgivelse av albumet "Live I Artilleriverkstedet" med konsert på Gamla i Oslo.

Et prosjekt av NPS Media as, publisert 25.11.2019. Prosjektet tilhører kategorien Forhåndsbestill.no. Prosjektet avsluttes 05.03.2020 00.00
Omsetning kr 2 545
12 %
Mål kr 20 000
Kjøpere 5
Dager igjen

Forhåndsbestill eksklusiv vinyl og konsertbillett


"Live i Artilleriverkstedet" er Tiger City Jukes’ syvende plateutgivelse som ble sluppet på det digitale markedet i juli i år, men nå skal albumet ut på vinyl. Det hele skal feires på Gamla i Oslo lørdag 7. mars, og her kan du sikre deg både en signert vinyl og 1 stk. billett til denne legendariske kvelden.


Pakken inneholder følgende: 

* Eksklusiv signert dobbelvinyl (180 g)
* 1. stk gjestelisteplass på Gamla 7. mars

* Albumet får du på Gamla etter konserten

Platen ble, som navnet tilsier, spilt inn live i Artilleriverkstedet i Horten den 1. september 2018. Formålet med konserten var å gjenskape noe av stemningen fra bandets forrige studioutgivelse, "Moonlight Crying". Bandet ble for anledningen utvidet fra det vanlige kvartettformatet til ni musikere på scenen og resultatet ble en dampende energisk konsertopplevelse denne septemberkvelden.

Ut i fra dette kan du nå få tolv låter og en time fantastisk musikk fra Tiger City Jukes på vinyl. Dette blir en dobbel 180 g LP med en dobbel dose sumpete, energisk tigermusikk.

ikke nok med det; i denne pakken får du også 1 stk. gjestelisteplass til vinyl-release lørdag 7. mars 2020, på Gamla Scene i Grensen 1, midt i Oslo sentrum.

For å sitere Gunnar Svensson i Bluesnews nr.111: «Hatten av for et band som har klart å fornye seg samtidig som de hedrer fortida. Dette er ingen museumsvoktere, men et band som bruker bluesen som grunnmur for å bygge et nytt hus.»


Samarbeidspartner på prosjektet

 


OM GAMLA KONSERT OG SCENE:

GAMLA Konsert & Scene i Grensen 1 med hovedinngang fra Møllergata i Oslo sentrum, en avdeling i dette store gule gamle huset fra 1699, driftet av den legendariske og over 140 årige gamle kafèen og restauranten kalt Stortorvets Gjæstgiveri, som igjen har sin inngang fra Grensen.

GAMLA Konsert & Scene har siden tidlig på 70-tallet, vært Oslo´s lengst aktive konsertsted, med underholdning fra de fleste populærmusikalske vinkler. Tidligere også kjent som Gamle Christiania viser historien helt tilbake til 20 og 30-tallet at Gamla var en beryktet bar og restaurant som også hadde en akustisk vise-scene.

På Gamlas scene spiller både profilerte og nye norske eller utenlandske artister, samt at vi tidvis huser kabaret og revyshow av ulik art. 

Med nytt lederskap på huset fra 2018, er Gamlas konsertsal nå noe ombygget og pusset opp, men hvor konsertscenen er like aktiv som alltid og som har en maks kapasitet på 170 pers.

På Gamla og i bakgården driftes også Gamla Beat Bar & Bakhage med DJ og klubbvirksomhet for dans og fest, på nettene etter konsertene inne på Gamla.

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Thomas Müller

Prosjekteier

Vinyl sendt i posten

Vinyl sendt i posten

Dette får du:

 • 1 stk. eksklusiv signert vinyl kr 399,-
 • + porto/emballasje kr 50,-
 • 3 personer har kjøpt Begrenset antall: 47 igjen kr 449 Estimert leveranse 07.03.2020

  Vinyl og konsertbillett

  Vinyl og konsertbillett

  Dette får du:

 • 1 stk. eksklusiv signert vinyl (180g)
 • Gjestelisteplass på Gamla 7. mars
 • Vinylen får du utdelt på Gamla
 • 2 personer har kjøpt Begrenset antall: 98 igjen kr 599 Estimert leveranse 07.03.2020