JON EIKEMO JUBILEUMSUTGIVELSE - ÅRETS JULEGAVE

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

JON EIKEMO JUBILEUMSUTGIVELSE - ÅRETS JULEGAVE

Den 30 november blir Jon Eikemo 80 år og dette feires ved at hans album "Wildenvey - En dikter i sitt rike" slippes i en limited edition utgave.

Et prosjekt av NPS Media A/S, publisert 20.09.2019. Prosjektet tilhører kategorien Forhåndsbestill.no. Prosjektet avsluttes 30.11.2019 00.00
Omsetning kr 12 030
44 %
Mål kr 27 000
Kjøpere 8
Dager igjen

 Bildet er av vinylcoveret, kunsttrykket er uten tekst.

Jon Eikemo tolker dikt av Wildenvey. 
Få med eksklusivt kunsttrykk av maleriet som også er coveret signert og nummerert av kunstner Bente Ridder-Nielsen. Vinylcoveret blir signert av Jon Eikemo.

Den 30. november 2019 blir Jon Eikemo 80 år, og dette feires med en helt spesiell jubileums-pakke som kun er tilgjengelig i 100 eksemplarer. Dette er noe helt spesielt, og årets «julegave» til deg eller til en som har alt. 

Kunsttrykket som medfølger heter "Stavernsommer", og motivet er utsikten fra arbeidsrommet til Wildenvey i Stavern. Bildet blir nummerert og signert av kunstneren Bente Ridder-Nielsen.

Kunsttrykket blir trykt på fransk kunstpapir fra Canson med 12 fargers maskin som gir den best tenkelige kvalitet du kan få i dag, med fargeholdbarhet opp mot 200 år før du kan se bleking.


Jubileumpakken inneholder følgende: 

* Eksklusiv signert vinyl
* Signert/nummerert kunsttrykk (30x30)  
* CD med 20 siders booklet (2009)
* Albumet på mail - 24-bit/44.1kHz
* Inkludert porto og forsvarlig pakking


Om albumet "En dikter i sitt rike"

Sommeren 2009 ankom Jon Eikemo Praha,Tsjekkia for å spille inn "Tiggeren", til tekst av Herman Wildenvey. Sono Studios ligger ca. 20 km utenfor byen. En rekke internasjonale artister har spilt inn musikk der, både filmmusikk, klassisk, jazz og rock. David Bowie, Linkin Park, Midnight Choir og Hellbillies har alle vært der.

Akkompagnert av Apollon Quartet resiterte Jon Eikemo Wildenveys tekst, "Tiggeren". Kvartetten består av musikere fra Praha-symfonikerne.


Jon Eikemo

Jon Eikemo har gjort en imponerende karriere siden debuten som skuespiller i 1961. I 1979 fikk han Spellemannsprisen i "Åpen klasse" for sin fremragende formidling av diktene til Jacob Sande på albumet, «Leser Jacob Sande». Han ble i 2007 tildelt Norsk Kulturråds ærespris for å ha nedlagt en betydelig innsats for norsk kulturliv.


Herman Wildenvey

Herman Wildenvey (født 20. juli 1885) er en av våre aller største diktere, og i år er det 60 år siden han døde (27. september 1959). Han virket i første halvdel av 1900-tallet og var en dikter og forfatter med en betydelig bibliografi. Den inneholder over 40 verker som blant annet består av diktsamlinger, novellesamlinger, romaner, erindringsbøker og dramatiske arbeider på vers.


Bente Ridder-Nielsen (kunstner)

Bente Ridder-Nielsen er en norsk billedkunstner. Hun er født i 1955, oppvokst og bosatt i Asker. BRN er juryert medlem av NFUK(Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere).

Hennes verker er vist på en rekke kollektivutstillinger og hun har hatt flere separatutstillinger, senest sommeren 2019 i Oslofjorden Kunstsenter, Drøbak. Hennes verk henger i flere norske virksomheter.

BRN eksperimenterer med ulike malerteknikker, form og farge. I sine bilder skaper BRN uttrykk som gjenspeiler liv, livsglede og positiv energi.


Rune Stenseth (trykk) 

Rune Stenseth har jobbet med bilder siden 1981, innen produksjon, forskning & utvikling, og kunstnerisk. Han har levert tjenester til flere av de største malerne, som Pushwagner og Edvarda Braanaas, og fotografer, som Christian Houge. Stensethphoto assisterer bildekunstnere med å oppnå de beste resultater innen digitalisering, retusj, print og visning.

Kunstneren er med på hele prosessen, og beholder eierskap til farger og alle andre vurderinger som ligger til grunn for ditt trykk. Vi trykker på fransk kunstpapir fra Canson med 12 fargers maskin som gir den best tenkelige kvalitet du kan få i dag, med fargeholdbarhet opp mot 200 år før du kan se bleking.


Musikere:

Jon Eikemo - Vokal

Andreas Bye - Trommer

Anders Aarum - Flygel og Wurlitzer

Magne Thormodsæter - Kontrabass,

Stein Bull-Hansen - Gitar

Alfred Janson - Trekkspill

Paolo Vinaccia - Perkusjon

Bendik Hofseth - Saksofon

Mari Skeie Ljones - Hardingfele

Apollon Quartet - Strings

Komponister:
 
K. Bjørnstad, S.E.Vaksdal, M. Bjørgan, S. Bull-Hansen, P. Vinaccia

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

Thomas Müller

Prosjekteier

Jubileumspakke - 100 stk.

Jubileumspakke - 100 stk.

Dette får du:

  • Limited Edition - Kun 100 stk
  • Eksklusiv signert vinyl
  • Signert bilde av kunstner
  • HD Audio - 24-bit/44.1kHz
  • CD
  • Porto/forsvarlig pakking
  • 8 personer har kjøpt Begrenset antall: 92 igjen kr 1 299 Estimert leveranse 15.12.2019