Vi tar kultur-Norge på alvor

Forhåndsbestill.no er en nettbutikk som bidrar til at publikum får tilgang på eksklusive produkter og unike opplevelser, samtidig som våre oppdragsgivere øker sin inntjening og minimerer risiko.

Selskapet er en del av NPS Media og fungerer som salgsleddet i organisasjonen. Butikken tar kulturlivet på alvor ved å lansere løsninger som bidrar til positiv vekst og utvikling i markeder som er sterkt preget av utfordringer og bi-effekter av digitalisering.

Besøk NPS Media

forhåndsbestill-facebook-logo
forhåndsbestill-facebook-logo

Vi gir deg tilgang på eksklusive produkter og unike opplevelser!

Paying with credit card online

Hvordan handle og betale?

For å kjøpe produkter hos Forhåndsbestill.no må du benytte kredittkort/Mastercard eller Vipps.

Å handle i vår butikk er enkelt; gå inn på landingssiden til produktet du ønsker å kjøpe, velg den pakken du ønsker deg ved å klikke på "velg pakken". Du blir da overført direkte til kjøpssiden, hvor du må legge inn dine opplysninger.

Ønsker du å selge dine produkter hos Forhåndsbestill.no?

Vi gjør det lettere for deg å oppnå dine mål!

Frakt, levering og pick-up-points

Forhåndsbestill.no benytter Bring som samarbeidspartner på frakt og levering. Alle varer blir sendt fra Oslo. Varer som ikke får plass i din postkasse, vil følge Brings prosedyrer på området.

Dersom du har bestillt en vare med tilhørende pick-up-point, vil du motta en e-post fra oss når varen er klar til henting.

Dersom du bestiller en pakke som inneholder en konsertbillett, vil varen normalt utleveres på konsertstedet i regi av artist/band og Forhåndsbestill.no. Informasjon om dette vil være tilgjengelig på landingssiden du bestilte varen fra.

A person wearing an orange T-shirt is delivering a parcel to a satisfied client. Friendly worker, high quality delivery service
forhåndsbestill-facebook-logo

For den lidenskapelige kulturnyteren

Portrait of contemporary African-American man singing to microphone and smiling happily during rehearsal or concert in music studio, copy space

Prosjekter og varighet

Forhåndsbestill.no skreddersyr pakkeløsninger i samarbeid med plateselskaper, artister, forfattere, kunstnere og andre. Noen prosjekter settes eksempelvis i gang før innspilling er ferdig, mens andre prosjekter igangsettes i det fysiske produkter skal produseres.

Tiden fra du bestiller til du mottar varen du har kjøpt hos oss vil derfor avhenge av prosjektets varighet. Informasjon om dette finner du på hvert enkelt prosjekts landingsside, i form av en digital nedtelling (i rødt).

Forhåndsbestill.no informerer alle kunder fortløpende per e-post om fremdrift.

Ofte stilte spørsmål

Kontakt Forhåndsbestill.no

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.